Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Kleur zwart-wit of sepia

Kleur, zwart-wit of sepia fotoSoms is het moeilijk kiezen; laten we de foto in kleur, kiezen we voor zwart-wit of is sepia een betere keuze.

Soms is het lastig kiezen en lastig voor te stellen hoe uw foto er uit ziet in een andere kleurstelling. Normaal weet u hoe uw foto eruit ziet in kleur maar is hij ook mooi in zwartwit.

Over het algemeen kunnen we u vertellen dat een foto in zwart-wit 'vereenvoudigd'. Je wordt niet meer afgeleid door kleuren waardoor het onderwerp meestal meer wordt benadrukt en een foto vaak meer aanspreekt. Ook is zwart-wit tijdlozer. In mode zijn dit jaar bepaalde kleuren en dessins in de mode die over een paar jaar heel duidelijk 'oud' zijn. Door een foto zwart-wit af te drukken zal deze verandering in trends minder opvallen en daardoor is de foto tijdlozer geworden.

Al het voorgaande geld ook voor sepia. Sepia is alleen wat warmer van tint, toont soms wat gezelliger waar een zwart-wit foto wat killer kan zijn. Sepia kan ook goed worden gebruikt om een iets authentiekere uitstraling te verkrijgen.

Wanneer u uw kleurenfoto graag zwart-wit of sepia wilt laten afdrukken dan kunt u dit aangeven en zullen we het beeld voor u omkleuren en op de juiste manier zwart-wit of sepia maken. Hierbij wordt ook rekening gehouden met een eventuele lijst en passe-partout die u heeft gekozen zodat het geheel uiteindelijk zo goed mogelijk bij elkaar past.

Welke soort lijst en passe-partout kies ik het beste?

Lees meer: Kleur zwart-wit of sepia

Fotoafdrukken op professionele kwaliteit

Een perfecte afdruk van uw fotoProfessionele kwaliteit voor iedereen.

Er worden meer foto's gemaakt dan ooit maar tegelijk worden er nog maar heel weinig foto's afgedrukt. Wanneer je dus foto's wilt laten afdrukken dan zullen dat wel bijzondere beelden zijn. Laat die bijzondere foto's dan ook op een goede kwaliteit afdrukken. De kwaliteitsverschillen zijn namelijk enorm groot.

Een goed afgedrukte foto geeft accurate, mooie levendige kleuren, scherpte en detail waardoor het beeld 'leeft' en warmte uitstraalt. Bij portretfoto's is het erg belangrijk dat de huidtinten goed worden weergegeven en bij foto's van natuur willen we mooie levendige maar wel realistische natuurkleuren.

Lees meer: Fotoafdrukken op professionele kwaliteit

Foto op Canvas/ Schilderslinnen

Foto op canvasUw foto op canvas gedrukt.

Wij beschikken over een moderne grootformaatprinter die niet als uw printer thuis slechts met drie kleuren en zwart print, maar meerdere tinten zwart gebruikt en breed scala aan kleurencartridges tot de beschikking heeft. Zo kunnen wij in een zeer grote kleurruimte uw foto's op perfecte kwaliteit afdrukken op o.a. canvas. De inkten die worden gebruikt zijn zeer kleurvast en worden voor sommige toepassingen zelfs buiten gebruikt. Uw canvas wordt geprint op een zware kwaliteit canvas en opgespannen op een stevig houten raamwerk. Uiteraard wordt een canvasdoek afgeleverd met een ophangsysteem.

U levert uw foto aan die wij professioneel corrigeren en vervolgens afdrukken op stevig schilderslinnen. Het doek wordt vervolgens netjes op een houten raamwerk gespannen. De dikte van het raamwerk is standaard 2 cm, maar kan ook 4,5 of wel 6 cm dik zijn. Deze extra dikte geeft het werk een extra dimensie en maakt het tot iets bijzonders aan uw wand. (voor een extra dik raamwerk neemt u even contact op per e-mail)

Lees meer: Foto op Canvas/ Schilderslinnen