Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Foto op Canvas/ Schilderslinnen

Foto op canvasUw foto op canvas gedrukt.

Wij beschikken over een moderne grootformaatprinter die niet als uw printer thuis slechts met drie kleuren en zwart print, maar meerdere tinten zwart gebruikt en breed scala aan kleurencartridges tot de beschikking heeft. Zo kunnen wij in een zeer grote kleurruimte uw foto's op perfecte kwaliteit afdrukken op o.a. canvas. De inkten die worden gebruikt zijn zeer kleurvast en worden voor sommige toepassingen zelfs buiten gebruikt. Uw canvas wordt geprint op een zware kwaliteit canvas en opgespannen op een stevig houten raamwerk. Uiteraard wordt een canvasdoek afgeleverd met een ophangsysteem.

U levert uw foto aan die wij professioneel corrigeren en vervolgens afdrukken op stevig schilderslinnen. Het doek wordt vervolgens netjes op een houten raamwerk gespannen. De dikte van het raamwerk is standaard 2 cm, maar kan ook 4,5 of wel 6 cm dik zijn. Deze extra dikte geeft het werk een extra dimensie en maakt het tot iets bijzonders aan uw wand. (voor een extra dik raamwerk neemt u even contact op per e-mail)

 

Naast de normale fotomaten kunnen wij ook panoramafoto's op canvas printen en uw foto eventueel omkleuren naar zwartwit of sepia(bruintoon). Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, u kunt dus ook afwijkende maten bestellen. Neem gewoon even contact op via e-mail of telefoon, we kunnen u direct zeggen of uw idee gerealiseerd kan worden. 

Foto's mogen via e-mail worden aangeleverd, wanneer het gaat om een groot aantal dan graag via Dropbox of evt. Wetransfer.

Joomla Plugin