Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Fotoafdrukken op professionele kwaliteit

Een perfecte afdruk van uw fotoProfessionele kwaliteit voor iedereen.

Er worden meer foto's gemaakt dan ooit maar tegelijk worden er nog maar heel weinig foto's afgedrukt. Wanneer je dus foto's wilt laten afdrukken dan zullen dat wel bijzondere beelden zijn. Laat die bijzondere foto's dan ook op een goede kwaliteit afdrukken. De kwaliteitsverschillen zijn namelijk enorm groot.

Een goed afgedrukte foto geeft accurate, mooie levendige kleuren, scherpte en detail waardoor het beeld 'leeft' en warmte uitstraalt. Bij portretfoto's is het erg belangrijk dat de huidtinten goed worden weergegeven en bij foto's van natuur willen we mooie levendige maar wel realistische natuurkleuren.

 

Een foto afgedrukt door een willekeurige drogisterij-keten of Hema-achtige winkel geeft juist een heel vlak resultaat, huidtinten lijken meer op plastic en natuurfoto's zijn vrij grauw en grijs in vergelijking met een goede afdruk. Daarnaast zijn scherpte en detail vaak ook ver te zoeken. Het maakt hierbij niet heel veel uit of u het via internet of direct in zo'n winkel laat afdrukken.

Waar kunt u terecht voor een goede fotoafdruk? Onder andere bij ons; wij hebben op het gebied van foto's afdrukken zeer veel ervaring en we willen altijd alles uit uw beeld halen. We gebruiken daarvoor uiteraard professionele printers en door het gebruik van de juiste kleurprofielen kunnen we daar die mooie scherpe en levendige foto's mee afdrukken. Dit kan op alle maten, ook incourante maten, vanaf pasfotomaat t/m 110cm breed tot enkele meters lang. Foto's kunnen op fotopapier of bijvoorbeeld op canvas worden afgedrukt.

Wanneer u een lijst besteld dan kan daarbij ook direct de foto worden afgedrukt, het geheel wordt dan compleet ingelijst bij u thuis afgeleverd. Klaar om direct op te hangen. Bij foto's van particulieren zullen we indien we dit noodzakelijk achten eventueel voor het afdrukken een foto nog wat corrigeren om het resultaat nog wat beter te maken. Foto's van fotografen laten we ongemoeid tenzij er naar gevraagd wordt.

Foto's mogen via e-mail worden aangeleverd, wanneer het om een groot aantal gaat dan graag via Dropbox of evt. Wetransfer.

Joomla Plugin