Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Lijsten en afmetingen

Vierkante fotolijsten, alle matenWij verkopen alle maten fotolijsten, niet alleen de gangbare maten. Wij leveren ruim 1000 verschillende soorten en stijlen lijsten in alle rechthoekige maar ook in alle vierkante maten. Daarnaast kunt u passe-partouts in ruim 300 verschillende kleuren vinden die ook in alle maten worden gemaakt. Wij zijn een echte lijstenmakerij en geven u online dezelfde service, advies en kwaliteit als wanneer u zelf in onze winkel/ showroom komt. Wij maken graag iets moois en zullen het niet nalaten u zelfs ongevraagd advies te geven wanneer wij van mening zijn dat een bepaalde combinatie van bijvoorbeeld lijst, passe-partout en foto beter zou kunnen.

Het zoeken op de site kan heel eenvoudig door een paar criteria op te geven zoals de gewenste breedte, kleursoort en eventueel het materiaal. Zo heeft u in een paar klikken een overzichtelijke selectie lijsten waaruit u uw keuze kunt maken. Bij de productdetails staan alle maten vermeld waarin de lijst normaal gemaakt wordt, echter kunnen bijna alle lijsten indien nodig voor u op maat gemaakt worden tegen slechts een kleine

meerprijs. Voor speciale maten is het verstandig om even contact op te nemen over de exacte prijs. Wij antwoorden altijd zeer snel (1-24u).

Wanneer u advies wilt of vragen heeft dan kunt u altijd even contact opnemen of langs komen en helpen wij u graag en denken graag net u mee.

Joomla Plugin