Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Normaal/ Enkel passe-partout

Compleet met passe-partoutBij een passe-partout denken we meestal aan een lichte rand rondom een foto. Veel mensen denken dat het is om een foto in een lijst te kunnen passen, maar eigenlijk is het om een inlijsting helemaal compleet te maken.

Er zijn veel variaties in passe-partouts. Het gewone enkele passe-partout wordt het meeste gebruikt en is verkrijgbaar in honderden verschillende tinten. Ons passe-partoutkarton is van een zeer goede fijnvezelige kwaliteit die bovendien zuurvrij is dmv een kalkbuffer. (klik hier om direct naar de passe-partouts te gaan)

Wanneer u een passe-partout besteld dan wordt deze altijd voor u op maat gesneden, dit betekend dat wij moeiteloos een afwijkende maat voor u kunnen maken als u dat wenst en dit zonder extra kosten. U kunt in de online-winkel eenvoudig

de door u gewenste kleur selecteren en bij de productdetails een standaard buitenmaat en eventueel een standaard fotomaat/ uitsnedemaat kiezen. Wanneer u maatwerk wenst dan kiest u de eerstvolgende maat groter; de eerste maat waaruit wij uw speciale maat kunnen snijden (voor een passe-partout in de afwijkende maat 39,5x48cm kiest u dan de buitenmaat 40x50cm). Bij het afrekenen bij stap 4 kunt u onderaan de pagina in het berichtvak aangeven welke buitenmaat u wenst en wat de maat van de uitsnede moet worden.

Om maten door te geven kunt u eventueel ook altijd een bericht sturen via het contactformulier (klik).

Bij enige onduidelijkheid of ontbrekende gegevens nemen wij altijd even contact met u op.

Wanneer u twijfelt over een kleur, combinatie's van kleuren en/of combinaties met een lijst dan geven wij u graag advies. Wij weten graag wat u zelf in gedachten heeft voor uw afbeelding en ontvangen daarbij graag een foto per mail zodat wij kunnen zien wat voor u ongeveer de bedoeling is. Door onze jarenlange ervaring in onze 'stenen' winkel kunnen wij u op deze manier zeer goed adviseren.

Moet de foto die u wilt inlijsten nog worden afgedrukt? Wij beschikken over professionele kennis en -apparatuur om dit zeer goed voor u te kunnen doen. Voordeel is dat wij de foto direct voor u kunnen inlijsten en het geheel kant en klaar kunnen afleveren. Foto's mogen via e-mail worden aangeleverd, wanneer het een groot aantal is graag via Dropbox of evt. Wetransfer.

Joomla Plugin