Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Passe-partout voor meerdere foto's

Een passe-partout met meerdere uitsnedenEen veelgevraagde passe-partout variant is het passe-partout met meerdere uitsneden ofwel multi passe-partout of collage passe-partout. Een passe-partout waar meerdere foto's achter kunnen worden bevestigd.

Wanneer u meerdere foto's wilt combineren in een lijst dan is dat vaak heel goed mogelijk. Om uzelf een goed beeld te geven kunt u de foto's even op tafel leggen zoals u dat ook in een lijst zou willen laten inlijsten. Zo kunt u een beeld krijgen of het een goed geheel zou kunnen vormen. Zeker met een groter aantal foto's is het belangrijk dat de layout er geordend

en rustig uitziet. Maak eventueel een foto van uw idee en mail deze aan ons dan helpen wij u graag verder.

Wanneer u twee of drie foto's samen wilt inlijsten dan kunt u vaak zelf goed bepalen hoe groot de lijst zou moeten worden. Houd er altijd rekening mee dat we een passe-partoutrand moeten overhouden en dat deze rand rondom het beste minimaal 3 cm of liever nog iets meer kan zijn en dat we tussen de foto's graag 2 tot 4 cm willen overhouden.

Wanneer u het passe-partout bestelt dan is daarbij standaard 1 uitsnede bij de prijs inbegrepen. Voor iedere extra uitsnede die wij voor u maken berekenen wij eur 3,90 extra. In de categorie 'Passe-partout extra's en fotoafwerking' (klik) kunt u 1 of meerdere extra uitsneden bij een passe-partout bestellen.

Een passe-partout wordt altijd voor u op maat gesneden en wij kunnen dus ook eenvoudig een afwijkende maat voor u maken. Heeft u dus al een lijst waar u dit passe-partout voor wilt gebruiken dan kunt u de eerstvolgende lijstmaat groter selecteren waaruit we uw maat kunnen snijden. Bij de keuze voor de fotomaat kiest u 'Ik geef de maat via e-mail aan'. Tijdens stap 4 van het afrekenen kunt u in het vakje voor opmerkingen uw maten en aanwijzingen plaatsen of u stuurt ons een e-mail met deze gegevens.

In het geval u 2 of 3 foto's onder elkaar of naast elkaar wilt inlijsten in dezelfde lijst, dan zijn er een aantal standaard maten die daarvoor goed geschikt zijn. Dit zijn bijvoorbeeld de maten 20x40cm, 20x50cm en 25x60cm. Uiteraard kunt u bijna alle lijsten op de door u gewenste afwijkende maat bestellen zodat uw foto's er perfect in passen. Laat u ook niet beperken door het aantal foto's, wanneer u het wilt kunnen wij tientallen foto's in 1 lijst inlijsten.

Kijk ook in ons portofolio op facebook voor ideen.

Wanneer u twijfelt over een kleur, combinatie's van kleuren en/of combinaties met een lijst dan geven wij u graag advies. Wij weten graag wat u zelf in gedachten heeft voor uw afbeelding en ontvangen daarbij graag een foto per mail zodat wij kunnen zien wat voor u ongeveer de bedoeling is. Door onze jarenlange ervaring in onze winkel kunnen wij u op deze manier zeer goed adviseren.

Moeten de foto's die u wilt inlijsten nog worden afgedrukt? Wij beschikken over professionele kennis en -apparatuur om dit zeer goed voor u te kunnen doen. Voordeel is dat wij de foto direct voor u kunnen inlijsten en het geheel kant en klaar kunnen afleveren. Foto's mogen via e-mail worden aangeleverd, wanneer het een groot aantal is graag via Dropbox of evt. Wetransfer.

Joomla Plugin