Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Uw lijst op maat gemaakt

Uw lijst kan ook op maat gemaaktWanneer uw foto of afbeelding niet voldoet aan de standaard maten van lijsten dan is het bijna altijd mogelijk om de lijst van uw keuze op maat te laten maken.

Klink luxe en duur; maatwerk. Maar niets is minder waar, het grootste gedeelte van het assortiment van meer dan 1000 verschillende soorten lijsten kan zonder extra kosten op maat worden gemaakt. Bij een klein deel wordt tegen een meerprijs van slechts 10% van de standaard-prijs op maat gemaakt. Het zoeken op de site kan heel eenvoudig door een paar criteria op te geven zoals de gewenste breedte, kleursoort en eventueel het materiaal. Zo heeft u in een paar klikken eenoverzichtelijke selectie lijsten waaruit u uw keuze kunt maken. Wanneer uw kunstwerk of foto dus net niet aan de standaard afmetingen voldoet dan kunt u vaak zonder extra kosten en soms tegen een geringe

vergoeding precies de juiste maat laten maken om het geheel perfect af te kunnen maken.

Bijna alle lijsten die wij leveren kunnen op maat worden gemaakt,bij de produktdetails wordt steeds aangegeven of maatwerk mogelijk is. Wanneer u een lijst heeft gevonden die u mooi vindt kunt u op de produktdetail-pagina op de knop "Contact" drukken om een prijs aan te vragen voor de maat die u nodig heeft en ook voor andere vragen. U kunt antwoord verwachten binnen 1 werkdag en vaak nog dezelfde dag. De levertijd van maatwerk is normaal niet langer dan een standaard maat, in de regel wordt een lijst na 3 tot 5 dagen verzonden.

Voor vragen kunt u ook via het contactformulier contact opnemen:

Contactformulier (klik)

Iedere lijst is in een aantal standaard maten te krijgen, dit ziet u op de product detailpagina. Hier wordt ook aangegeven of andere maten of maatwerk mogelijk zijn.

 

Joomla Plugin