Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Artcare kwaliteit passe-partouts

zuurvrij passe-partoutOnze passe-partouts 'Alphamat Artcare kwaliteit' worden gemaakt van Alpha Cellulose vezels die voldoen aan strenge eisen voor bescherming en duurzaamheid. Door het gebruik van Calcium Carbonaat en MicroChamber technology wordt een materiaal gemaakt die vervuilingen uit de lucht en uit kunst en foto's absorbeert. Hierdoor wordt verkleuring zeer sterk tegen gegaan; het Alphamat Artcare passe-partout is naast een verfraaiing tevens de airconditioning voor uw ingelijste werk.

Het Passe-partoutkarton wordt onderworpen aan diverse tests. Zo is gebleken dat de kleuren van de passe-partouts zelfs na 48 uur onder water te hebben gestaan niet doorlopen en na 10 dagen in 90% vochtigheid bleek het materiaal onaangetast te zijn.

De verschillende lagen worden gelamineerd met uitsluitend alkaline- en watergebaseerde kleefstoffen zonder oplosmiddelen.

passe-partouts die niet verkleurenLichtecht en niet vervagend Gekleurd met pigment, niet met kleurstoffen, Daardoor blijven de kleuren vele jaren perfect.

Weerstand tegen vocht; kleuren lopen nooit door In tegenstelling tot eenvoudige kleurstoffen, worden de pigmenten van Artcare niet beinvloed door vocht. Ook hierdoor worden mooie kleuren gegarandeerd.

Niet verouderend Alphamat Artcare is geproduceerd met alkaline buffers die tegen veroudering beschermen. Een lang leven beschermd tegen beschadigende zuren zorgen er voor dat de schuin gesneden witte rand ook altijd echt wit blijft en niet verkleurd.

Het filtert schadelijke vervuilende stoffen De unieke papiertechnologie `Micro-Chamber' filtert Schadelijke stoffen. Uw beeld is beschermd tegen schadelijke stoffen en zuren uit de lucht..