Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Algemene Voorwaarden

Beknopte versie van de leveringsvoorwaarden:

Ruilen en Recht van retour:

1.Indien artikelen na levering niet voldoen aan de verwachtingen dan dient u dit binnen 7 dagen na ontvangst schriftelijk of per e-mail aan te geven. Binnen redelijke tijd zullen wij een alternatief aandragen. Wanneer u daarvan geen gebruik wens te maken dan kan het product worden geretourneerd onder de volgende voorwaarden en zal het aankoopbedrag voor de op dat moment geldende waarde worden vergoed.

2.Bij retourneren zoals bedoeld bij punt 1 worden de werkelijke verzendkosten altijd van het te retourneren factuurbedrag  afgehouden, ook als deze in eerste instantie niet door klant werden betaald.

3.Van retourneren als bedoeld bij punt 1 zijn de volgende producten uitgesloten: afgedrukt fotowerk van welke aard dan ook, voor de klant op maat gemaakte producten zoals o.a. passe-partouts, speciaal voor de klant bestelde producten, producten die beschadigd zijn door de klant of tijdens de retourzending.

4.Vergoeding vindt plaats na onvangst van het te retourneren product door 1001fotolijsten.nl en na controle hiervan op de voorgaande punten binnen 30 dagen na terugontvangst. 

Bovenstaande is een samenvatting van enkele veel van toepassing zijnde punten. Aan deze samenvatting kunnen geen directe rechten worden ontleend en dient slechts voor een snel naslagwerk. Voor de gedetailleerde voorwaarden leest u de volledige versie:

Klik hier om de volledige versie van de algemene voorwaarden te lezen.

Joomla Plugin