Get Adobe Flash player
Dutch English French German

Bestelinformatie

welkom op onze websiteWij heten u warm welkom op onze website met de grootste online-collectie fotolijsten, passe-partouts en aanverwante artikelen. Ook kunt u bij ons uw foto's laten printen op een professionele kwaliteit en kunt u foto's van de aangesloten fotografen aanschaffen.

  • Doelstelling: Het beeld (de foto, schilderij of ander beeld) samen met het eventuele passe-partout en de lijst tot een perfect samensmeltend en tijdloos geheel maken.
  • Service: Wij gebruiken ons verstand en gevoel. Wanneer we denken dat de combinatie van producten in een bestelling beter kan dan zullen we daarover contact opnemen. Wij geven dus zelfs ongevraagd advies als de situatie daarom vraagt. Daarnaast ben u meer dan welkom om uw vragen te stellen en om advies te vragen. We gebruiken onze tientallen jaren ervaring graag om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Stuur indien mogelijk direct een foto van het in te lijsten beeld mee via e-mail.
  • Bestelproces: U kunt op onze website bestellen of via e-mail kenbaar maken welke lijsten, passe-partouts etc. u wilt bestellen. Bellen mag uiteraard ook. Normaal worden passe-partouts na 2 a 3 dagen verzonden, voor lijsten hebben we in de regel nog 1 a 2 dagen extra tijd nodig. Dit is waar u vanuit kunt gaan, soms wordt een bestelling echter veel sneller verzonden maar het kan ook voorkomen dat het wat langer duurt. Wanneer u op een bepaalde dag iets nodig heeft dan kunt u dat het beste laten weten zodat we daarmee rekening kunnen houden en indien het niet mocht lukken binnen de termijn dan kunnen we u daarvan tijdig op de hoogte stellen of voor een passend alternatief zorgen.
  • Betalen: Bestellingen worden verzonden nadat de betaling binnen is. Betalen kan via iDeal, Paypal, Vooruitbetaling na ontvangst van een factuur of u kunt betalen bij het ophalen van uw bestelling (contant, pin, creditcard, buitenlandse betaalkaarten).
  • Verzending: Gratis verzenden vanaf 79,- Bij besteding van minder dan eur 79,- kunt u (binnen NL) zelf kiezen uit enkele vervoerders. De verzendkosten zijn dan vanaf eur 5,50.
  • Garantie: Wij geven uiteraard garantie op al onze producten. Wanneer iets niet in orde mocht zijn dan verwachten wij dat u dat binnen drie dagen na ontvangst kenbaar maakt. U kunt dit bij voorkeur doen via e-mail begeleid van enkele duidelijke foto's van de mankementen/ beschadigingen. Het kan ook voorkomen dat bepaalde afmetingen/ maten niet kloppen. Ook dan vernemen we dat graag binnen enkele dagen. We zoeken dan altijd een geschikte oplossing. We willen u er echter wel op wijzen dat wij niet aansprakelijk zijn voor uw meetfouten. Desalniettemin zullen we altijd proberen om een oplossing te zoeken, het doel is immers om altijd om iets moois af te leveren.

 

Joomla Plugin