Get Adobe Flash player
Dutch English French German
Foamboard
Unieke code: foamboard
Los foamboard, 5mm dik. Zelflevend en corrigeerbaar foamboard om zelf uw foto op te plakken.
Gratis verzenden vanaf 79,-


3,49 €
artikel op voorraad
Fotomaat Tooltip (Getoonde prijs is de meerprijs voor deze maat)
Los foamboard, 5mm dik. Zelflevend en corrigeerbaar foamboard om zelf uw foto op te plakken. Kan ook probleemloos en zonder extra kosten in afwijkende maten worden gemaakt. Wordt geleverd met ophanghaakje(s) zodat u uw foto goed kunt ophangen.

Foamboard wordt veel gebruikt om een foto mooi te presenteren of kado te geven zonder dat een lijst noodzakelijk is. Het enige nadeel is dat de foto niet wordt beschermd door een glasplaat.

Naast foto's kunnen natuurlijk ook andere kunstwerken zoals tekeningen en ander werk op papier worden opgeplakt op foamboard.

Wanneer u zelf uw foto wilt opplakken wees dan vooraf wel gewaarschuwd dat u een klein risico loopt dat het opplakken kan mislukken waardoor uw foto onherstelbaar beschadigd kan raken. Hoe dunner en hoe groter het papier wordt, deste moeilijker het opplakken zal zijn en hoe groter het risico dat het mislukt. Bij grotere afbeeldingen is het raadzaam om deze met twee personen op te plakken. De lijmlaag van dit foamboard is corrigeerbaar, dit betekend dat u het eerste aanzetje, het eerste randje die u vastplakt los kunt trekken om opnieuw recht te plaatsen. U kunt dus een klein stukje weer los trekken mocht dat nodig zijn. Corrigeerbaar betekend bij het opplakken van foto's niet dat u de gehele foto na het opplakken weer los kunt halen van het karton: wanneer er meer dan een paar cm is opgeplakt dan kunt u niet meer terug. Wanneer het begin echter recht zit dan gaat de rest meestal redelijk gemakkelijk.

Wanneer u dit werk liever door ons laat doen dan kunt u het artikel 'Foto opplakken op foamboard' kiezen en uw foto naar ons opsturen.

Foamboard besteld u in dezelfde maat als uw foto, of bij een afwijkende fotomaat de eerstvolgende maat groter. Voor een foto van 40x60cm besteld u dus gewoon opplakken voor de standaard fotomaat 40x60cm. Voor een foto van bijvoorbeeld 33x48 besteld u de eerstvolgende maat groter, dat is dan fotomaat 40x50cm in dit geval. Eventuele aanwijzingen/ opmerkingen kunt u bij stap 4 van het afrekenen in het opmerkingenvakje plaatsen of via e-mail  aangeven. Wanneer er vragen zijn van onze kant dan nemen wij altijd even contact met u op zodat we altijd een optimaal resultaat behalen. 

Heeft u vragen, laat het ons weten. wij helpen en adviseren u graag.