Get Adobe Flash player
Dutch English French German
Foto opplakken op foamboard 5mm
Unieke code: opplakken_op_foamboard
Uw foto opplakken op 5mm dik zuurvrij foamboard voor stevigheid en om 'bobbelen' in een lijst tegen te gaan. (excl. foto)
Gratis verzenden vanaf 79,-


4,99 €
artikel op voorraad
Fotomaat Tooltip (Getoonde prijs is de meerprijs voor deze maat)
Uw foto opplakken op 5mm dik zuurvrij foamboard voor stevigheid en een strakke presentatie. Wordt geleverd incl ophanghaakje(s).

Wanneer u uw foto bij ons laat afdrukken (klik hier voor meer info) dan kunt u deze foto direct goed laten afwerken. Wanneer u reeds een bestaande foto heeft dan kunt u deze bij ons laten bezorgen via post of koerier om te laten afwerken en eventueel inlijsten. Voor het inlijsten van iets grotere foto's, 28x35cm en groter is het altijd aan te raden om deze te laten opplakken. Wanneer u uw foto gaat inlijsten is het opplakken op karton van 1mm dikte voldoende om lelijk 'bobbelen' wat na verloop van tijd vaak vorkomt tegen te gaan. Opplakken op foamboard is meer interessant om de foto te tonen zonder lijst. U kunt bij het opplakken speciale ophanghaakjes voor foamboard bestellen die onzichtbaar aan de achterkant worden bevestigd.

Om het opplakken op foamboard te bestellen besteld u dit in dezelfde maat als de foto, of bij een afwijkende fotomaat de eerstvolgende maat groter. Voor een foto van 40x60cm besteld u dus gewoon opplakken voor de standaard fotomaat 40x60cm. Voor een foto van 33x48 besteld u de eerstvolgende maat groter, dat is dan fotomaat 40x50cm in dit geval. Eventuele aanwijzingen/ opmerkingen kunt u bij stap 4 van het afrekenen in het opmerkingenvakje plaatsen of via e-mail  aangeven. Wanneer er vragen zijn van onze kant dan nemen wij altijd even contact met u op zodat we altijd een optimaal resultaat behalen.

Wanneer u uw foto wilt opplakken om later goed te kunnen inlijsten adviseren wij u om te kiezen voor het opplakken op 1mm dik karton.

Heeft u vragen, laat het ons weten. Wij helpen en adviseren u graag.