Get Adobe Flash player
Dutch English French German
Foto opplakken op karton 1mm
Unieke code: opplakken_op_karton
Uw foto opplakken op 1mm dik zuurvrij karton voor stevigheid en om 'bobbelen' in een lijst tegen te gaan. (excl. foto)
Gratis verzenden vanaf 79,-


3,49 €
artikel op voorraad
Fotomaat Tooltip (Getoonde prijs is de meerprijs voor deze maat)
Uw foto opplakken op 1mm dik zuurvrij karton voor stevigheid en om het 'bobbelen' van de foto in een lijst tegen te gaan.

Wanneer u uw foto bij ons laat afdrukken (klik hier voor meer info) dan kunt u deze foto direct goed laten afwerken. Wanneer u reeds een bestaande foto heeft dan kunt u deze bij ons laten bezorgen via post of koerier om te laten afwerken en eventueel inlijsten. Voor het inlijsten van iets grotere foto's, 28x35cm en groter is het altijd aan te raden om deze te laten opplakken. Wanneer u uw foto gaat inlijsten is het opplakken op karton van 1mm dikte voldoende om lelijk 'bobbelen' wat na verloop van tijd vaak gaat gebeuren tegen te gaan. Het opplakken heeft tevens als voordeel dat de foto heel mooi strak achter een passe-partout te monteren is.

Om het opplakken te bestellen besteld u dit in dezelfde maat als de foto, of bij een afwijkende fotomaat de eerstvolgende maat groter. Voor een foto van 40x60cm besteld u dus gewoon opplakken voor de standaard fotomaat 40x60cm. Voor een foto van 33x48 besteld u de eerstvolgende maat groter, dat is dan fotomaat 40x50cm in dit geval. Eventuele aanwijzingen/ opmerkingen kunt u bij stap 4 van het afrekenen in het opmerkingenvakje plaatsen of via e-mail  aangeven. Wanneer er vragen zijn van onze kant dan nemen wij altijd even contact met u op zodat we altijd een optimaal resultaat behalen. 

Wanneer u uw foto wilt opplakken voor stevigheid en deze vervolgens zonder fotolijst wilt kunnen ophangen raden wij u aan om deze op foamboard te laten opplakken. Dit wordt incl. ophanghaakjes geleverd.

Heeft u vragen, laat het ons weten. Wij helpen en adviseren u graag.