Get Adobe Flash player
Dutch English French German
Opplak-karton 1mm
Unieke code: opplakkarton
Los zelfklevend karton om uw foto op te plakken, 1mm dik zuurvrij karton voor stevigheid en om 'bobbelen' in een lijst tegen te gaan.
Gratis verzenden vanaf 79,-


2,49 €
artikel op voorraad
Fotomaat Tooltip (Getoonde prijs is de meerprijs voor deze maat)
Los opplak-karton. Zelflevend en corrigeerbaar karton om zelf uw foto op te plakken. 1mm dik zuurvrij karton voor stevigheid en om het 'bobbelen' van de foto in een lijst tegen te gaan. Wanneer u uw foto gaat inlijsten is het opplakken op karton van 1mm dikte voldoende om lelijk 'bobbelen' wat na verloop van tijd vaak gaat gebeuren tegen te gaan. Het opplakken heeft tevens als voordeel dat de foto heel mooi strak achter een passe-partout te monteren is.

Wanneer u zelf uw foto wilt opplakken wees dan vooraf wel gewaarschuwd dat u een risico loopt dat het opplakken kan mislukken waardoor uw foto onherstelbaar beschadigd kan raken. Hoe dunner en hoe groter het papier wordt deste moeilijker het opplakken zal zijn en hoe groter het risico dat het mislukt. Bij grotere afbeeldingen is het raadzaam om deze met twee peersonen op te plakken. Dit karton is corrigeerbaar, dit betekend dat u het eerste aanzetje, het eerste randje die u vastplakt los kunt trekken om opnieuw recht te plaatsen. U kunt dus een klein stukje weer los trekken mocht dat nodig zijn. Corrigeerbaar betekend bij het opplakken van foto's niet dat u de gehele foto na het opplakken weer los kunt halen van het karton: wanneer er meer dan een paar cm is opgeplakt dan kunt u niet meer terug. Wanneer het begin echter recht zit dan gaat de rest meestal redelijk gemakkelijk.

Wanneer u dit werk liever laat doen dan kunt u het artikel 'Foto opplakken' kiezen en uw foto naar ons opsturen.

Oplak-karton besteld u in dezelfde maat als uw foto, of bij een afwijkende fotomaat de eerstvolgende maat groter. Voor een foto van 40x60cm besteld u dus gewoon opplakken voor de standaard fotomaat 40x60cm. Voor een foto van 33x48 besteld u de eerstvolgende maat groter, dat is dan fotomaat 40x50cm in dit geval. Eventuele aanwijzingen/ opmerkingen kunt u bij stap 4 van het afrekenen in het opmerkingenvakje plaatsen of via e-mail  aangeven. Wanneer er vragen zijn van onze kant dan nemen wij altijd even contact met u op zodat we altijd een optimaal resultaat behalen. 

Wanneer u uw foto wilt opplakken voor stevigheid en deze vervolgens zonder fotolijst wilt kunnen ophangen raden wij u aan om deze op foamboard te laten opplakken. Dit wordt incl. ophanghaakjes geleverd.

Heeft u vragen, laat het ons weten. Wij helpen en adviseren u graag.